tisdag 12 juni 2012

Mitt syrum!

Tänkte det kan vara kul att visa vart jag sitter och syr för er! Detta rum ligger i den helt nybyggda delen i vårt hus som faktiskt inte är helt klar, Patriks (min sambo) rum håller på att göras klart. Just nu är det taket som väntar på att spacklas.
Men mitt underbara rum har stått klart sedan mars, dock är det en del fortfarande som saknas så som förvaring på väggen framför symaskinerna, lite dekoration på övriga väggar osv samt att datorn ska flyttas in när nätverket är på plats. Blir lättare sköta bloggen om jag har allt i samma rum sen!

Mina maskiner: hushållsmaskin Brother VX-1120, Janome CoverPro 1000 CPX och min overlock Brother 3034D. Här syns även min gamla kontorsstol som egentligen är svart, har klätt om den med hjälp av en gammal kjol, ska det tvättas så knäpper man upp knapparna och tar av. Över sitsen är det linnetyg med resår för att enkelt kunna tvätta med.

Hängare för pågående/klara projekt

Klippbord på hjul med gott om förvaring! Till höger ser man skrivbordet som jag använder för scrapbooking.

Förvaring av tyger, mönster och andra tillbehör.

4 kommentarer:

 1. Skulle också vilja ha ett syrum! Så slipper man plocka in och ut symaskinerna ur städskåpet, där de står och skäms!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt underbart mitt rum, älskar det verkligen! Så lugnt och skönt komma ut dit när barnen har lagt sig, sitta och skapa för sig själv, det är toppen!
   Hoppas du kan få ett eget någon gång i framtiden =)

   Radera
 2. Å Paulina kom hem till mig och styla :)
  Har du/ni gjort klippbordet själva av expedithyllor?
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh kul du gillar det! Jag har inrett allt och jag har byggt bordet enligt mitt önskemål ihop med min snälla svärfar! :)
   Du får komma och sno idéer nån dag vettja! Klart ditt rum ska pimpas :)
   Kram!

   Radera