torsdag 14 juni 2012

Trosor!

Har länge tänkt att jag ska testa sy trosor, både till mig och dottern. Har två modeller jag vill testa till mig själv, dels de jag gjort idag och sen en variant fast kantad med elastisk spets. Spets är inhandlad men det får bli en annan dag. Först ut är dessa i Ernst-ränder (ja jag gillar randigt haha!) och de är kantade med brun interlock från Hilco och körd i 4-vik i CoverPron.

De borde nog varit en till två centimeter större åt alla håll för att sitta perfekt, men de funkar och de töjer sig kanske lite med.

Är nöjd med hur grenen blev med fodringen som jag studerade på ett par köpetrosor för att få till på ett bra sätt. Övrigt är de ritade med inspiration av de modeller jag brukar gilla!


Knapp från min sparalåda med knappar från alla kläder man köpt där det följt med extra =)

Grenen från utsidan

Grenen från insidan, där OL-sömmen syns är fram

2 kommentarer:

  1. Så fina! Mycket snyggare än köpetrosor om jag får säga det själv!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! De har garanterat bättre sömmar med! Tycker med de blev fina, synd de blev lite lite små bara, men då vet jag inför nästa par som ska få spetsen :)

      Radera