torsdag 12 juli 2012

En trotjänare har blivit ersatt

Runt 1999 så fick jag en avi på posten om att jag hade ett rätt stort paket att hämta ut.
Blev mycket orolig eftersom jag inte hade beställt något!
Så jag ringde mamma och pappa som tyckte jag skulle hämta det...
I paketet låg en helt ny fin symaskin!! Lycka!! Men varför kom den till mig?
Det var förstås mina härliga föräldrar som hade beställt den i överraskning till mig!!

Hade jag inte fått denna maskin så är frågan om hur mycket jag egentligen skulle sytt idag?? Tack vare deras fina gåva har ju mitt intresse hållits igång, visst har jag sytt mindre i perioder men den har under dessa år använts mycket flitigt! Så flitigt att den nu inte riktigt orkade längre...

Så den har igår bytts ut mot ett nyare syskon av samma märke som jag hoppas ska hålla lika bra och länge som sin föregångare. Min gamla ska vi försöka laga och senare ha till Nova och Tino om de vill lära sig sy lite mer. Just nu har Nova en ursöt liten barnmaskin som hon fick av mormor och morfar i julas.

4 kommentarer:

 1. När jag såg den första bilden tänkte jag... OOo, vilken fin maskin, sen såg jag att det var den gammla! Den nya var ju jättefin! Det måste vara en fröjd att sy å den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jättekul!! Så nu är jag sugen på lite alster i vävda tyger med :))

   Radera
 2. Haha, jag skrattar lite när jag tänker på hur svårt det var att sy på din gamla sist. Jag förstår inte hur du kunnat få snygga resultat med den maskinen. Du var verkligen värd en ny.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja sista tiden har det varit en utmaning att få ihop det :)
   Känns jättekul sy på den nya!!

   Radera