måndag 23 juli 2012

Lite bloggtorka har det varit...

...vilket beror på att vi varit på lite semester här! Så jag har inte sytt så mycket det sista. I morgon kommer det lite inlägg om kläder till kusinerna. Men så länge tänkte jag att jag kan visa en tunika jag sydde till mig själv på syträffen sist. Den är sydd av en avlagd gardin jag hade hemma, mest för jag ville testa ett nytt mönster. Det är från Sömnadsmagasinet men jag har förlängt ärmarna lite på den och breddat den lite. Och så pimpade jag den med en liten blomma med strass i mitten. En riktig festtopp! Får sen när det blir till att inviga den.4 kommentarer:

 1. Så fräsig! Den ser jag fram emot att få se på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderar på att inviga den när vi ska på Alice Cooper :)
   Tack!!

   Radera
 2. Jättefin! Behövs ju inget speciellt tillfälle för att få klä upp sig ibland - gå på Konsum och vara fin räcker ju. :)
  /Agneta

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket! Ja det har du helt rätt i faktiskt! Man borde bli bättre på det bara :))

  SvaraRadera