torsdag 5 juli 2012

Pimp my ride

Tinos vagn är lite solkig och tråkig i tyget, den är köpt begagnad pga komforten och för att den var väldigt smidig att ha när han var bäbis och man kunde klicka fast babyskyddet enkelt. Det är en Quinny Freestyle XL.

Så idag tog jag och pimpade vagnen lite så det matchade den fina filten jag gjorde till honom för ett tag sedan. Skyddet över bumperbaren är bara sytt som en tub som jag strök på mellanlägg på innan jag sydde ihop den för att ge lite mer stadga och form och inte korva sig så lätt. Kanterna är fållade bakifrån med CoverPron.

Nackkudden fick sig ett överdrag som är avtagbart för att kunna tvättas vid behov. Knäppning med knappar överst mellan banden man fäster det med. På denna provade jag köra rynk med overlocken och det gick riktigt bra!

Mycket nöjd att så lite gör rätt stor skillnad på intrycket!

Tino provsitter vagnen ihop med gosiga filten, den var godkänd och han älskar sitta och peka på alla små djuren och blommorna på detta tyg!
Rynkade ihop kanterna innan jag sydde i bakstycket för att få en fin rundning runt kudden. Blev riktigt bra!

2 kommentarer:

  1. :D Urläckert :D Jag har köpt mörkblått tyg med vita stora tassavtryck som jag skall sy överdrag till Eriks vagn av :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det är ju så himla kul att pimpa lite! Ska bli roligt att se Eriks vagn sen när du är klar. Men först längtar jag till torsdag när ni kommer!

      Radera