tisdag 17 juli 2012

Produktiv camping i syrummet

Jag hade lovat Nova att vi skulle sova i syrummet någon dag, så igår bestämde vi att det var dags! Så vi bäddade bredvid klippbordet och sen tog vi med oss popcorn och saft ut och hade mys.

Vi började med att sy en mantel till Nova att ha när hon klär ut sig.

Efter det fick hon välja en av pappas avlagda hårdrockströjor att sy om till en ny till henne. Valet föll på Paul Stanley i Kiss. Vi gjorde lite söt puffärm och kantade den med rosa. Nova blev mycket nöjd och även pappa när han fick se den!

Längst ner syns originaltröjan.

2 kommentarer:

  1. Inpad, impad,impad! Så har jag tänkt jag skulle göra med mina t-shirt som är för stora, men jag kan inte sy såna kanter :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh kul du tycker den blev fin! Klart du kan sy fina kanter du med, övning ger färdighet! Visst är denna gjord på en CP men fram till för ett par månader sedan så kantade jag på vanlig hushållsmaskin, går att få det jättefint men kräver lite tålamod =)

      Radera