måndag 9 juli 2012

Sommarkjol

Varje gång jag ritar ett nytt kjolmönster och syr till Nova så blir de för stora! =/
Mycket enerverande att det blir så varje gång, nu har hon nämligen rätt många som får ligga och vänta på att hon ska växa i dem....
Det konstiga är att så blir det aldrig med klänningar, byxor eller shorts...hmmmmm...

Men självklart ger jag inte upp och nu ritade jag ett nytt busenkelt mönster som jag medvetet gjorde mindre än vad jag hade velat för att få det att bli rätt. Och ja, det blev ju faktiskt riktigt bra!

Så nu har jag ett mönster som funkar bra som jag gillar och som jag kan modifiera och utgå ifrån!

Den är i stl 110, har resår och även ett litet knytband i midjan. Funktionellt men egentligen mest för dekoration för att det blev fint. Bandet är fastsytt bak så det inte går att dra ur. Nertill är den fållad från insidan med Cover Pron med alla tre nålar och med orange tråd för att få en fin söm.

Denna kommer användas mycket under varma sommardagar...som vi snart får ännu fler av va?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar