tisdag 3 juli 2012

Stjärnlinne till en kalastjej!

Nova blev bjuden på kalas till en av kompisarna på förskolan den 1/7. Passade ju utmärkt att syträffen började dagen innan då. Men satte ju även lite press på mig att producera något passande!

Även om sommaren inte är helt stabil och värmen inte riktigt har kommit för att stanna så bestämde jag mig för ett linne till Nora som kompisen heter! Fick bli cerise med vita stjärnor och tanken var att kanta det med lila interlock. När jag väl skulle köra kantningen så insåg jag att jag hade fått fel i förra leveransen och det var bomullsjersey och inte interlock...hade inget annat val än att köra med detta då jag redan var på träffen och hade färdigklippt allt jag skulle sy. Det gick verkligen inte så bra som det brukar, gled mer och fick några hoppstygn...
Men till slut så blev det OK iaf.
Fållade från baksidan nertill för att få den fina täcksömmen i lila på framsidan. Sen sydde jag en liten stjärna på kanten vid halsen.

Hoppas Nora blev glad för sitt linne och att hon blir fin i det! Storleken är 116 på detta linne.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar