måndag 20 augusti 2012

Ett par kamrater har flyttat in!

Var iväg till ett företag nära där vi bor efter att jag googlat efter provdockor igår när jag kom hem och var så sugen på en! Insåg ju inte att jag typ bor granne med ett helt lager fullt!

Det roliga är att vi hade syträff i huset bredvid helt ovetandes!

Det jag gillar bättre med min egen provdocka är att den har inte lika sluttande axlar som den jag provade på träffen. Sen har den ju avtagbara armar med vilket är kul och väldigt bra när man ska prova långärmat. Jättenöjd är jag! Sen hade jag hoppats hitta någon i stl 92-98 i liknande modell, men de hade tyvärr inte det. Men i eftermiddag ska jag hämta en bäbis runt stl 74 skulle jag gissa så det ska iaf bli kul, velade när jag var där om jag skulle ha den eller inte så jag var tvungen åka hem och fundera lite..men nu är den reserverad iaf så jag uppdaterar detta inlägg lite senare med bild på bäbisen.

Eftersom jag vill visa min docka och det huvud jag köpte så får ni även se en klänning som jag sydde till Nova på träffen. Det är Rabbit Jump i stl 116 och från Ottobre nr 4 2012. Tyget är köpt på Skroten.
Jag valde bort fickorna på klänningen då jag inte ansåg de behövdes.

Mössan sydde jag i våras och är en tunt fodrad kepsmössa passande barn 3-5 år i eget mönster.

Här har vi lilla bäbisen som drar stl 86. Ska få på en vanlig blöja med, här är den utan, den som följde med var lite väl stor och inte så naturtrogen =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar