fredag 24 augusti 2012

Huvtröja i fleece

På syträffen i Lerum hade Evelina med sig mängder av röd fin fleece som hon ville bli av med. Mot en del knappar och lite utbildning på Cover Pro:n och konsten att göra en body så blev en bit av denna min.

Men vad skulle jag göra med den?

Inför senaste träffen bestämde jag mig så äntligen för att det var dags att sy nåt i den och det fick bli en huvtröja till Nova i stl 110/116 i eget mönster.

Den är kantad med 4-vik runt luvan och på fickan med svart interlock från Hilco. Vit jersey med svarta prickar i luvan och använde även en bit sådant tyg för att göra en rosett som sitter som dekoration nertill fram på tröjan. På rosetten satte jag en kamknapp med. Muddarna är av svartvita Ernst-ränder.

Nova älskar tröjan och det är ju ett toppbetyg!
1 kommentar: