lördag 11 augusti 2012

Sy ett huvud?

Ja det är precis vad jag gjorde idag! Har inget bra att sätta en mössa på när jag vill fota den hur den ser ut på. Så idag körde jag overlocken genom en gammal tröjärm som fick bli ett huvud som jag sen satte på min sopkvast jag har i syrummet. Man får vara lite kreativ...eller? :)
Det funkar rätt ok iaf!

Mössan på huvudet sydde jag med idag. En kompis har beställt två mössor som ska likna den modell som är hennes favorit. Så jag ritade och testsydde en mössa och är riktigt nöjd! Så om några dagar kan jag nog visa de två beställda med hoppas jag.

Annars är det inte mycket sytid just nu, målar och jobbar med huset hela tiden, sommaren är ju snart över och vi vill bli klara. Men om en vecka sitter jag med ett gäng goa tjejer och syr i Nossebro. Det ska bli toppenkul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar