torsdag 27 september 2012

Brödkorg!

Till helgen fyller vår snälla granne 70 år och det vill vi såklart fira! Men vad ger man någon som fyller 70 år och som har allt? Och då menar jag ALLT!
Det vet vi för vi brukar nämligen låna allt som vi kan tänkas behöva men saknar, och så säger vi, det har han säkert! Och jodå, det har han!

Så jag kom fram till att det är trevligt att ge bort något gott men även något man kan behålla. Så det blir en brödkorg i stort format som vi fyller med vin, ostar, kex, choklad och druvor! Så hoppas vi att det ska vara något som uppskattas! Jag är rätt säker på att han inte har hittat till min blogg ännu, men visst - man vet ju aldrig! I så fall får vi hoppas han blir glad oavsett! =)

Jag tycker ofta mina brödkorgar blir lite slappa även om jag använder så tjockt tyg jag kan, men på denna har jag utöver det satt lite stabilare mellanlägg på insidan på den nedre delen iaf, lite bättre blev det nog.
Den är frihandsklippt, mina brödkorgar blir alltid olika stora, haha! Kanske ska rita av delarna någon gång så de blir samma...eller så får charmen vara kvar att de blir som de blir!
Utöver detta är den ett rent återbruk av två av våra kuddfodral som vi valde byta ut för ett tag sen. Jag tvättade då upp dem i 90 grader och nu har de alltså blivit något nytt, älskar återbruk!


2 kommentarer:

 1. Snyggt!! När jag blir 70 önskar mig samma sak ;-)
  Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Noterat!
   Får se till att byta ett par kuddar till innan dess! Du ska dock slippa de vi har nu, fuskpäls nämligen ;)

   Radera