lördag 29 september 2012

Inspirerande återbrukskväll

Idag blev jag toksugen på att kolla igenom de kläder jag har liggande för att se om jag skulle bli sugen på att återbruka något! Idag ville jag göra något till mig själv!
Men då krävs ju lite mer tyg och är lite mer att tänka på!

Jag valde ett par av svärmors byxor som jag sparat för jag älskar färgen och tyget, lite lätt bronsguld skulle jag förklara det.

När jag återbrukar har jag ofta en rätt grov skiss i huvudet och efterhand jag börjar klippa och titta på bitarna så växer det blivande plagget fram. Så det blir inte alltid vad man tänkt eller önskat sig i början på ett projekt.

Nu föll tankarna in på att göra något som är användbart på många olika sätt. Så det jag till slut sydde kan man använda som en top som blir lite bylsig, en klänning precis som den är, enkel och lätt att passa in på många olika tillställningar om man släpper ner den eller med ett bälte i midjan så får man ett chicare intryck.

Jag har sparat knäppningen framtill som nu på plagget hamnar upp och ner som en rolig detalj!

Nu var belysningen för fotografering helkass men jag var så sugen på att visa er den att jag inte kunde låta bli, så ni får ta den lite sämre kvalitén på bilderna.  Hav överseende!
Framsida
Baksida
Ursprungsbyxorna före jag satte saxen i dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar