lördag 8 september 2012

Mysbyxor i stort och smått

Nu var det dags för ett par nya mysbyxor till Nova då hon växt så det knakar det senaste. Häromdagen var hon 109 cm när vi mätte henne så denna gången ritade jag ett nytt mönster och gjorde det i stl 116 i stället.
Gjorde även benen lite mer ballongformade nertill vilket jag inte gjort innan, normalt sett har jag gjort lite smalare mysbyxor till henne då hon är rätt långsmal, men nu ville jag ha lite extra mycket mysigt tyg på så det fick bli så här, hoppas hon ska gilla dem och att de ska passa bra.

När jag ändå hade alla tyger framme och lila tråd och kantband i Cover Pron så gjorde jag ett par nästan exakt likadana i stl 62/68 att ha på lager.

De är sydda av cerise college och sommarränderna i fickorna är jersey.
Tygerna har jag köpt av Agnetha på Lilofant, så himla fina! Mudden kommer från Stoff och Stil och de är kantade med 3-vik med interlock från Hilco.

Påminnelse! Ni glömmer väl inte tävlingen? Den går ut i morgon kl. 18.00 - dela och vinn!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar