torsdag 13 september 2012

Nöjd kund!

Det är så jätteroligt när en kund återkommer med bilder på de saker jag sytt när det används av barnen! Det är ju det som gör det lite extra kul!

För ett tag sen fick jag en önskan om att sy en matchande filt till en tjej när hon skulle fylla 1 år och det skulle matcha en vagn med en suflett i zig zag-tyg. Min första tanke var JNY:s zig zag så jag mailade tillbaka bild på tyget och frågade vad hon trodde om det. Perfekt! Så jag beställde hem då jag ändå skulle lägga en order precis hos Sydilla och till baksidan valde hon Ernstränder med vit botten och grå rand. Filten kantades med svart interlock från Hilco med 4-vik.

Som en liten överraskning sydde jag även ett matchande pannband i present till den lilla 1-åringen Freja-Gabriella!

Nu ett tag senare har jag fått denna underbara bilden och se vad fint det blev ihop! Jättekul!!

Tack Anna för att du skickade bilden!


Filten redo för leverans!
Matchande pannbandet!


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack! Är kul kunna göra någon glad och att de får det som de tänkt! =)

      Radera