onsdag 26 september 2012

Oj vad här sys!

Helt galet vad jag fått sytt hittills denna veckan ändå! Även om jag känner att jag vill få gjort ännu mer!
Märks lite att jag ska börja jobba nästa vecka och inte kommer kunna sitta uppe lika sena kvällar och sy sen, så jag passar verkligen på denna veckan att ladda upp lagret inför julmarknaden!

Så vart ska vi börja! =)

Jag har gett mig in på vetevärmare,  har gjort ett stort hjärta och 6 st små. Det blir de små jag kommer göra fler av att ha med till marknaden. Jag tyckte helt enkelt inte de stora var så roliga att sy och min filosofi är att inte sy sånt jag tycker är tråkigt, så de går bort! Men de små gick lagom fort och var kul att göra.
De är sydda med en innerkudde fylld med vete och sedan ett avtagbart fodral som man kan tvätta vid behov.
Dessa är mysiga att värma och lägga på mindre partier som kanske är lite ömma eller bara för att det känns bra. Man kan exempelsvis massera dem i handen och då öka blodcirkulationen.
De går att kyla med och kan på så vis funka som en kylkudde med. Eller så kan man värma dem lite lätt och lägga ihop med sitt barn på kvällen för att det är mysigt med en liten varm vän när man ska somna. Finns oändliga användningsområden egentligen. Så jag hoppas att de ska bli ett poppis inslag på marknaden!

Sen bara för att det är roligt så har jag sytt kakor, lussekatter, bullar och annat för att duka upp med som dekoration för att det ser trevligt ut. Självklart kommer jag även att sälja dessa bakverk!
Men känns som att de är något som jag kommer ha som inslag på marknaden, men inget jag kommer ta beställningar på som det känns just nu, men man vet ju aldrig!

Så har jag sytt ca 30 mössor i blandade storlekar och 4 dregglisar så här långt. Men behövs mer så jag ska ta nya tag i morgon på framförallt dregglisfronten! En pillesnutte blev klar ikväll med.

Jo just det! Det har blivit några Dexxlings till med! De ska självklart även de med på marknaden.

Tanken är att även sy lite tröjor och byxor att ha med till det och nu har mina storlekslappar kommit med så det blir enklare med märkningen på det som ska hängas på visningsstället.

En mycket bra syvecka så här långt känns det som!

Fikadags!

Stora och 4 av de små vetehjärtanen
Stort och litet vetehjärta
Mina små älsklingar - Dexxlings!
Pillesnutte som blev klar ikväll med


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar