söndag 23 september 2012

Pust och stånk!

Undrar just vad jag gett mig in på?
Jag har nu fått möjligheten att stå på en julmarknad! Har vart sugen på att stå på marknad ett tag, men därifrån till att ta steget....det innebär ju faktiskt en himlans massa jobb. Kan ju inte ha med en sak av varje precis.
Den är i december så det kändes rätt lagom för då kan jag börja lägga på lager redan nu. Så med min nyvunna energi över att ha ett litet mål att jobba efter så har jag senaste dagarna jobbat på bra medan barnen sover på kvällen!

Har klippt mössor, dregglisar och babyvantar och sytt sytt sytt! Här är lite av det som är klart än så länge!

Och ytterligare en rolig grej, idag blev jag inbjuden till Pysselloppisen i Floda igen. Jag stod med mina scrapbooking-saker där och sålde i våras. Då hade jag även med 8 mössor och 8 dregglisar...vågade inte riktigt göra för mycket. Den gången sålde mina sydda grejer jättebra och det var så kul! Så denna gången kommer jag ha med mig mer, har ju ett lager inför jul så det får följa med dit först och förhoppningsvid behöver jag fylla på det lite innan nästa event. Men det är ju som tur är en månad mellan de båda så det hinns nog med.

Nu ska jag hoppa tillbaka till maskinerna, men då vet ni vad jag gör om det är lite tystare än vanligt! Massproduktion! =)

15 par ljuvliga små babyvantar

Mössorna och dregglisar!

Här syns lite olika mönster bättre =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar