onsdag 12 september 2012

Trosor

Förra träffen fick jag rita av ett trosmönster av Renata (Renis) ur Ottobre nr 6/2010, modellen heter Dumbo.

Enligt henne så var det bra ta av lite på längden då de annars blir rätt höga, så jag har tagit bort ca 1,5-2 cm.

Dessa första tog jag en bit zigzag från JNY ur småstuvlådan och sen fick det bli kantbandet som satt i maskinen redan vid benen, nästa gång ska jag ha muddväv på kanten med, men dessa blev bra med men osäker på hur passformen håller eftersom de jag gjorde till mig med interlock i kanten tappade formen rätt fort. Men kanske funkar i mindre stl, vi får se!
I midjan är det mudd.

De är i stl 104 även om skruttan eg är 110/116 i längd. Sen skippade jag sömsmånen med så förmodligen mer 98/104 vilket stämmer väl med var vi har på de vi köper till henne.

De var roliga att sy så det ska bli fler framöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar