söndag 9 september 2012

Vinnaren i tävlingen....

...kommer annonseras så snart jag varit i kontakt med denne! Så jag har inte glömt er, ni får hållas på halster en liten stund till! =)

Så länge kan jag visa den sista av tröjorna jag tänkte sy till Tino på träffen sist men inte hann (läs orkade) så den har jag gjort klart hemma i efterhand i stället.

Det är Little Lamb stl 92 från Ottobre nr 4/2012 även på denna och jag valde kantbanda nertill i stället för att fålla på denna med då jag gillade det på den jag gjorde i sommartyget. Viktigt är att man då klipper bort den extra biten för fåll så tröjan inte blir för lång.
Dekorsömmen på ärmsluten blev fantastiskt bra på denna, roligt! Och denna modellen sitter verkligen som en smäck på Tino så det var tur eftersom jag sydde 4 st av samma mönster.

Tygerna har jag köpt på Skroten!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar