söndag 21 oktober 2012

Byxor och tröja

Sytt ett par cerise muddbyxor av college ikväll inför marknaden. De är kantade med muddväv från Stoff och Stil för ovanlighetens skull! Gick över förväntan faktiskt och jag är mycket nöjd med resultatet! Svårt få exakt match annars med interlock/mudd. Så det blir fler av denna variant tänkte jag men i olika färgställningar.
Byxorna är stl 74/80.

Sen sydde jag en raglan i det härliga pirattyget från Mjuka Tyger! Denna har jag inte bestämt ännu om den blir kvar hemma eller vad som får bli dess framtid! Är väldigt nöjd med den och älskar tyget så vi får se :)
Den är stl 86/92 men mer åt 92.

Nu blir det nog klippa mössor en stund!

På onsdag börjar en lokal sy-cirkel med tjejerna från träffarna! Ska vara varannan vecka och jag ska försöka vara med då och då iaf. Annars syr jag ju helst i mitt rum hemma där jag har allt. Men tänkte ta med mössor och sy vändhålen ihop med trevligt sällskap i stället, roligare då!

1 kommentar: