onsdag 10 oktober 2012

Egen domän!!

Nu är allt fixat och klart! Dexxi har fått en egen domän som du just nu besöker!!

www.dexxi.se 

Så härligt! Tillhörande fin mailadress förstås och samtidigt har bloggen fått sig ett litet ansiktslyft med ny och fin banner som matchar de visitkort jag har beställt.Det är min snälla och duktiga sambo Patrik som hjälpt mig med både banner och visitkort! Behöver man hjälp med hemsidor, banners eller annat smått och gott så går det ju alltid att kolla med honom vad som är möjligt:

Patrik Ek Webb & Design

Hoppas du gillar vad du ser lika mycket som jag!!

Utöver det har jag även sytt mitt första mobilfodral då jag behövde ett nytt till mig själv. Tanken är att ha med några till julmarknaden med kanske. Vi får se vad som hinns med!
Det är i dubbel jersey och invändig är det en avskiljare i vävt tyg så man kan ha med sina kontokort osv utan att skava mot telefonen.

Det ska invigas i morgon till jobbet!1 kommentar: