söndag 7 oktober 2012

Ingen lugn stund!

Har jobbat min första arbetsvecka efter mammaledigheten nu!
Det är en av anledningarna att det varit lite tyst här. Den andra anledningen är att jag bara sytt samma saker denna veckan...mössor!
Och det kanske inte är så kul att se mössor i varje inlägg tänker jag?

Men idag ska jag bjuda på lite mössor! De första två är till barnens fina kusiner Elliot och Viggo som vi hade på besök idag! En liten höstpresent är ju alltid kul att ge bort! Försökte matcha i färg de ytterkläderna de har i höst/vinter.

De övriga är till försäljningshögen till marknaderna och övriga som vill köpa!

Men för att variera lite så gjorde jag ett par helt vanliga muddbyxor till Tino i ett tyg jag bytte till mig på en syträff och tänkt göra länge. Dock blev jag inte helt nöjd med resultatet...tyget var svårsytt och sömmarna blev vågiga..jag går inte helt bra ihop med velour...hoppas de blir finare på!

Sen har min underbara sambo hjälpt mig göra ett visitkort helt efter mitt önskemål! Så nöjd! Hoppas det blir lika fint i tryckt version, nu är det beställt i alla fall så jag väntar spänt!

Även beställt 8 meter tyg i helgen..oops! Men det var nödvändigt om jag ska få med det jag vill till marknaderna.

2 kommentarer:

  1. Mössorna jättefina och killarna är helnöjda! Tack så mycket! :) Kram från storasyster

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så kul att de blev uppskattade!!! Här är nöjda barn med över de fina turkiska presenterna :) mor och far med över den underbara skålen och smaskigt te! Kramar

      Radera