onsdag 31 oktober 2012

WOW!!

Från igår kväll har jag haft nästan 500 unika visningar av min blogg!! Det är helt klart rekord!! Jättekul!
Så min klänning var tydligen lockande att kika på :))
En normal dag har jag 100-150 visningar så detta var ju jättekul!! Så glad jag är för alla er som kikar i min blogg och kanske nån gång lämnar en kommentar, det är väldigt uppmuntrande att hålla den levande då! TACK!

Idag efter middagen hade jag Halloween-pyssel med familjen. Så vi ritade pumpor, fladdermöss, spöken och några spindlar som vi sedan satte i snören och pyntade med i hela huset. Barnen fick även välja varsitt plastskelett till sina rum. Nova valde gult och Tino vitt, så det svarta och blå hängde vi i hallen och vardagsrummet. Sen gjorde vi årets pumpalykta ihop. Nova tyckte den luktade hemskt inuti medan Tino gärna grävde fram frön ur den, dock rätt äckligt med slemmiga trådar tyckte han. Jag skötte kniven och Nova plockade ut bitarna jag skar. Visst blev vår pumpa fin?

När barnen lagt sig klippte jag ut 10 mössor men sydde bara ihop 8 st...vändhål och de sista två får bli i morgon. Nu blir det godnatt!

1 kommentar:

  1. Vilken fin pumpa å annat pyssel! Jag fick till en pumpa lagom till Halloween, känner mig också nöjd!

    SvaraRadera