tisdag 27 november 2012

Marknadsmössa

Fortsätter soffbloggandet med ett alster till från helgen.

Ville ha en varm och gosig mössa inför helgens utomhusmarknad i Floda (håll alla tummar för att jag hinner bli frisk).
Så jag gjorde en i samma stil som klänningen jag sydde för ett tag sen i rosa velour.

Vet dock inte om den blev en hiss eller diss? Vad tycker ni?


2 kommentarer:

  1. Den var fin, men hjärtat behöver antingen en annan sorts hjärtform eller färg. Det kan nog se lite "blobbig" ut på håll annars. Men modellen och märket var fint. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för input! Får se om jag bara har denna på huvudet som reklam (dockan) eller om den blir på mig. Jag valde just som jag gjorde för den skulle matcha den klänningen jag gjort, men som du säger tror jag hjärtat blev alldeles för stort...får nog göra en till =)

      Radera