fredag 2 november 2012

Pysselloppis i Floda Lada i morgon!

Massa roligt för den pysseltokiga att fynda! Öppet kl 11-14.
Jag kommer förutom pyssel ha med mössor, dregglisar, babyvantar och lite mobilstrumpor.

Idag har jag packat bilen full så det är bara att åka i morgon!
Sen sydde jag klart en maskeradkostym till Tino inför söndag då vi ska fira svågern Jonas som fyllde år igår. Nova fick en ny kostym i veckan som vi fyndade på Gekås, men hittade ingen så liten så fick paniksy lite för att ha en till honom. Nöjd men den är verkligen inte så perfekt som jag skulle gjort om jag haft lite mer tid...men bilder på den kommer efter söndag så det blir överraskning vad det är för de som kommer på kalaset!

I övrigt har jag alldeles för mycket tyg nu då jag beställt från Znok, vart på symässa och även besökt Skroten. Önskar jag haft mer tid att sy! Men har så det ska räcka ett tag iaf och behöver inte vara rädd att jag blir sysslolös i vinter :)

Senaste tyget Seasons som Znok har är ren kärlek för mig, en stor favorit! Det är det som syns överst till höger på första bilden här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar