onsdag 7 november 2012

Sykväll

Idag har jag gjort min första omlottkofta och dessutom fodrad. Det är en sån där grej som legat och grott fram i huvudet.
Sen som så många gånger när jag ska testa nåt nytt så klipper jag bara och ändrar lite efterhand. Så nåt mönster finns inte till denna tyvärr, får rita av den om jag vill göra en till helt enkelt!

Det helt underbara medaljongtyget kommer från Znok. Den är fodrad med en ganska tunn vit jersey som jag tror jag köpte på Skroten i början på sommaren.
Den är kantad med interlock från Liandlo, det är första gången jag använder deras, bara kört Hilcos innan. Tyvärr blir det nog inte fler gånger, tyckte den töjde dig gör mycket...så kommer fortsätta vara Hilco trogen :) att jag ens köpte denna var för jag såg den på mässan i Borås och min svarta var slut.

Ett misstag på tröjan är mitt val på var jag började kanta...tänkte lite fel och fick sy fast knytbandet längre ner efteråt då jag inte hade lust att kanta om hela koftan. Så sitter två KAM-knappar upptill på bägge sidor, ser trots allt helt ok ut, men tanken var bara en från början och sen bara knyt på andra sidan.

Koftan är stl 110/116.

Sen åkte jag till Partille med en påse handsömnad för att umgås med sytjejerna! Jättekul med snack och fika och jag fick gjort klart det lilla jag hade med mig iaf. Alltid lika kul med träffarna!

6 kommentarer:

  1. Den är så fin! Verkliegen lyckat project!

    SvaraRadera
  2. Jättesnygg! Blev inspirerad att kanske ge mig på klänningen jag har i huvet nu då :) tack

    SvaraRadera