torsdag 20 december 2012

Novas pyjamas

Igår när jag nattat även Nova så slutförde jag även hennes julklappspyjamas medan jag hade hårfärgen i håret.

Jag ser nu i efterhand att jag inte helt är närvarande i det jag gör..Dexxi-lappen sitter helt fel mot hur jag brukar vilja ha det på den storleken :/
Men oavsett känns det skönt att ha nåt i händerna och att göra något, sömnaden gör ju mig glad och just nu får det fungera som lite terapi...

Nova gillar lite tajtare modell på byxor så de är nästan lika smala som hennes leggings fast med mudd.

Robottyget kommer från Znok, passar både killar och tjejer tycker jag vilket är roligt. Matchat det med brun och turkosrandigt som jag köpt hos Tygaffären på Lagerströmsplatsen. Resår i byxorna, brun mudd från Stoff och Stil, kantad med brun interlock från Hilco.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar