torsdag 17 januari 2013

Märklig mokajäng

Idag har jag hjälpt svärmor att korta av en kjol och en klänning inför deras kryssning. Jättekul kunna hjälpa tillbaka lite!

Hon hade med sig denna tokiga mokajäng att markera var man ska klippa när ett plagg hänger på, käckt! Aldrig använt en innan, men det var riktigt smidigt och slutresultatet blev bra!

Sen hade jag fint sällskap av Novisen ikväll med som samtidigt sydde på sin lilla maskin! En svart topp med gult bälte, beige väst med Dexxi-lapp fastsytt fram samt en svart kjol fixade hon ihop helt själv medan jag sydde!! Hon är idérik verkligen och orädd, så duktig! Allt material hittade hon i min soptunna, en hejare på återbruk och fint miljötänk har hon med alltså! Älskade skrutta! ❤


2 kommentarer:

 1. Wow! Vad duktig hon är! Längtar till jag och Ludvig skall få sådana stunder i sy-rummet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättekul är det och hon älskar att vara med! ❤
   Hoppas ni snart kan ha det med!

   Radera