torsdag 21 februari 2013

Hipp hipp hurra!

Man blir glad och varm i kroppen när man på förmiddagen får en bild på en helt bedårande liten prinsessa som på sin 1-årsdag idag har på sig klänningen jag sydde till henne i julklapp ❤ grattis finaste Felicia! Hoppas du haft en riktigt rolig dag med nära och kära!
Och jag vet att du har en alldeles egen liten ängel med dig nära just idag, en av himlens allra finaste ❤

Kvällen har jag ägnat åt att klippa och sy ett gäng nya dregglisar till vår egna herre, som dregglar väldigt mycket fortfarande trots att han är 19 månader nu :)
Ogillar blöta kläder och vill inte han ska ha det så på förskolan heller och de undrade om jag kunde skicka dit fler så de kan byta oftare, snällt!! Så vet jag att han inte är fuktig och blir kall. Så nu sydde jag 7 st nya så kan vi även byta ut ett par som ser lite trista ut.

I morgon blir det att kompa ut lite tidigare och besöka Symässan i Kviberg!! Znok är ju där!!! ❤
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar