torsdag 28 februari 2013

Ny bil kräver ny utrustning

Köpte ny bil i veckan, äntligen en miljöbil! Känns skönt och nåt jag velat ha länge.

Men nu när jag har en så ny och fin bil så vill jag ju skydda sätena som är i nyskick.

Under Tinos bakåtvända stol satte jag helt enkelt vaxduk under hela stolen och gjorde hål upptill för nackstödet som då håller det på plats.

Till Nova sydde jag ett skydd att fästa bak på förarsätet. Satte även dit en liten förvaringsficka. Alla remmar knäpps fast med en KAM-knapp i rosa för att snabbt kunna flytta det. Har även satt en knapp och resår nertill i mitten efter jag tog bilderna då det blev ännu bättre. Satt väldigt bra i bilen tycker jag!
Alla kantband är sydda med snedslå på min CP.

Vi skulle premiäråka med barnen idag, men när jag var hos bilfirman för att fixa några lampor så gjorde de sönder en grej vid ena lyktan :/ så fick åka hem i en annan bil...så i morgon ska jag dit igen och hämta min bil.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar