söndag 17 mars 2013

Längtan efter ett syskonbarn ❤

Min fina lillasyster och hennes man går i väntans tider att få adoptera en underbart söt liten tjej, deras dotter!! Äntligen ska det få vara deras tur att bli föräldrar ❤

De har en hel del mindre kläder som nu inte kommer passa men som det finns mycket minnen till och därför vill kunna använda på något sätt till sin lilla tjej. Jag har därför fått hem en påse kläder att göra om med rätt fria händer! Så kul att få göra detta!

Ikväll började jag med att göra om en tunika i stl 86 till att bli en kjol i stl 110/116.
Sen var det ytterligare en tunika i stl 86/92 med lång ärm där jag tog av den gamla, breddade öppningen för armarna och i stället satte dit en kort brun ärm som jag kantade med svart. Även denna är nu 110/116 i stället.

Min provdocka är ju 110 cm och perfekt att prova och mäta på, det som passar på den sitter bra på Nova och hon är ju lika gammal som nya kusinen så jag tror detta kommer bli bra! Den sista tunikan var väldigt bra i längd så den blir nog söt till ett par leggings!


2 kommentarer:

  1. Å vilken jättefin idé! Å så bra gjort! Du är duktig du!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jättekul att få göra något för dem ❤hoppas hinna med fler i veckan!

      Radera