lördag 6 april 2013

Grace hade trasig pyjamas!

Nova kom idag förtvivlat och visade sin dockas pyjamas som var mer trasig än hel...knappar och krage hade lossat och det var ett stort hål i den.
Jag har tidigare lagat den några gånger och jag köpte den i en second hand-butik när Nova var runt 2 år och betalade hela 5 kr för den, så jag bestämde att den nu har gjort sitt...

Så Grace behövde en ny pyjamas och eftersom hon inte är så stor så var det en bra idé att låta Nova kika igenom stuvlådan med småbitar som inte räcker till så stora grejer.
Hon valde kombon själv med framsida och baksida och till ärmarna var hon MYCKET noga med att det skulle vara olika färg men att det skulle matcha.
Hon fick ta lila kantband endast pga att det är vad som sitter i min CP just nu pga ett annat projekt...den är ju inte så upphetsande att byta trådfärg på så jag ville inte göra det för en sån här liten grej...men hon älskar ju lila så var inte precis svårövertalad som tur var.

Knapparnas färg och ordning har Nova med bestämt. Hon blev så nöjd och glad när den var klar och kommer nog somna gott om en stund ihop med sin nyekiperade docka!

Det är storlek 40 på pyjamasen.


Den gamla pyjamasen som nu har åkt i soppåsen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar