söndag 21 april 2013

Till den där efterlängtade flickan...

...har jag nu sytt färdigt ett linne!

Det är tänkt att matcha kjolen jag gjorde för ett tag sen (se de två sista bilderna) av kläder jag sytt om.

Det cerise tyget är från Znok, det är kantat med interlock köpt hos Sydilla.

Applikationerna är rester från klänningen jag sydde om.
De strulade lite att få jämna, fjärilen är jag inte hundra nöjd med tyvärr. Men som helhet funkar det.

Min CP är väldigt känslig med trådkvalité och just denna lila är den inte så förtjust i. Den fäster därför inte som den ska när jag kör över skarvar. Denna gång körde jag raksöm över där det hänt då det inte hjälpte göra om...sen är det bara insidan som blir ful av det och eftersom det är min lillasyster och man som ska få detta så vet jag att de har överseende med det! Annars hade jag nog suttit och gjort om det än....ja, lätt perfektionist är jag!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar