torsdag 9 maj 2013

Vikingar till lilleman

Snart ska vi på den första längre utlandssemestern med barnen, till Cypern! Ska verkligen bli härligt!

Men i förrgår när värmen slog till ordentligt här hemma en dag så insåg jag att lilleman inte hade mer än 2-4 t-shirts och endast 2 par shorts... Det ska ju räcka till lådan på förskolan med så på detta kommer man inte långt.
Så bäst sätta fart och förnya sommargarderoben till honom!

Började med härliga vikingarna från Znok som jag köpte på senaste symässan på Kviberg. Så det har legat ett tag men nu äntligen satte jag saxen i det!

Valde vita ärmar, även det tyget från Znok (köpt för längesen). Kantade med svart interlock från Liandlo, sista biten av det så nästa gång jag kantar med svart blir det äntligen med Hilcos igen som är min favorit!

Den är i stl 92/98.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar