fredag 14 juni 2013

Lite lagning och fix

Har en hög kläder liggande i mitt rum som ska lagas eller fixas till på ett eller annat sätt. Det är ju inte alls lika kul att påbörja sådant när man kan sy nåt nytt. Men nu bestämde jag mig att det var dags att påbörja det så jag kan få det rent och snyggt i rummet.

Började med en kofta som var Tinos som hade tappat två knappar, den var ju enkelt fixad så jag förstår inte varför den legat där i två månader...bara ta fram KAM-tången och trycka i två nya så var den ju klar...nåja, nu är det gjort!

Projekt nr 2 som jag fixade var ett par byxor jag sydde för ca 1,5 år sen som hade lite för låg mudd i midjan. Så den klippte jag bort och sydde dit en bredare så byxorna sitter uppe som de ska.

Så nu är två plagg tillbaka i hans garderob redo att användas och jag har ett lite bättre samvete som har minskat högen liiite iaf.

Efter i morgon börjar jag två veckor semester så hoppas jobba undan en massa då med!

Även beställt lite tyger från Znok och deras rea! Ska sy lite söta sommarkläder till barnen är min plan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar