fredag 6 september 2013

Collegeklänning

Idag surfade jag runt på lite klädsidor för barn och var nära klicka hem en jättesnygg collegeklänning till Nova.
Men..så hejdade jag mig! Jag kan ju sy en! 
Gick och inventerade tygskåpet och fann ett perfekt marinblått tyg (den på nätet var marinblå, på bilderna syns färgen halvbra men det är snygg mörk marin) och så hade jag röd rätt ostretchig fleece att göra en applikation med. Perfekt!

Enda som saknades...ett mönster.

Så fick börja med att rita ett, gjorde 122 för nu börjar 116 vara lite på gränsen. Vill ju hon ska kunna ha den i vinter.

Sömnaden var ren glädje!! Längesen jag haft sån sylust nu så det var verkligen kul.
Utmanade mig med lite nya lösningar och moment så som mudd vid fickans öppningar istället för att kanta eller fålla, mudd vid halslinningen. Det har jag faktiskt aldrig gjort innan, inte för att jag trott det är svårt utan mest för jag är så kär i min Cover Pro ❤

Provdockan är 110/116 så den är lite stor på den, men då borde den sitta fint på Nova.

Jag är supernöjd!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar