fredag 21 november 2014

Sakta kommer kreativiteten krypande igen....

...av olika anledningar har min blogg legat nere då det även gällt min kreativitet och skapande.

Men nu i takt med att mörkret och hösten kommit krypande så har även detta börjat komma tillbaka. Huvudet snurrar med ideér och allt jag vill göra vilket ju är steg ett i processen...och så har jag så smått börjat skapa igen.

Först ut blev inte direkt sömnad men ändå med textil. Jag återbrukade gamla glas som jag klädde med ullstrumpa med hjälp av en limpistol. Sedan har jag testat både att sy fast spets och att limma. Spets och band är nya men dekorationerna är från ett gammalt halsband som gått sönder.

Pennstället är gjort av en gammal majsburk.

De i glas blev fina ljuslyktor, den stora rymmer ett stort värmeljus och den lilla ett litet.

Ska absolut göra fler!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar