söndag 4 januari 2015

Bloggen verkar gå bananas!

Inte mycket till sömnad som postas här just nu! 
Hoppas dock det kan vara till intresse att se även annat jag gör?
Det är tur det är min blogg och jag kan ta beslutet i alla fall, bara klicka förbi om det inte är intressant tänker jag!

Jo idag har jag ägnat mig åt att göra en lampa. Gjorde en innan men den blev så hemsk så jag vill inte visa! 
Tanken var god men slutprodukten kändes fel.

Har varit ute hos mina föräldrar under julledigheten och när jag berättade om min idé till lampa så fick jag några böcker av mamma som har varit morfars. Känns extra fint än att köpa böcker på loppis till projektet. Utöver det var det ju praktiskt eftersom jag även hade tillgång till pappas verkstad. Så passade på att borra hål i böckerna med hans pelarborrmaskin.

Idag fick jag börja med att skruva isär lampfoten jag fått av min storasyster då hon annars skulle slänga den. Insåg att strömbrytaren var gjuten så jag kapade av den för att lösa det senare...

På med böckerna, limmade ihop dem i önskad position med limpistolen. Sen målade jag allting med matt vit färg två gånger.

Kom på att min ena adventsstake hade kastat in handduken och kapade därför sladden på den, perfekt då den även var vit. Och med lite flyt visade det sig att jag hade en sockerbit hemma. Ibland har man tur!

Lampskärmen hade jag sedan innan, är dock inte säker på att det är den som ska vara på den i fortsättningen, men får funka för nu.

1 kommentar: